סטייקי ריבייה מפולפלים
סטייקים ריביי מפולפלים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. אם יש לכם ענפי פטרוזיליה, סטייקי צלעות בקר, פפריקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בתפוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. נסו סטייקי ריבייה מפולפלים, סטייקים של פיאסטה ריביי, ו סטייקים של דרום מערב עבור מתכונים דומים.
הוראות
מברישים סטייקים קלות בשמן. בקערה קטנה, לשלב את כל התבלינים.
מפזרים תבלינים על סטייקים ולחץ לשני הצדדים. מכסים ומצננים במשך שעה 1.
גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהחום למשך 7-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לזיהוי; כל הכבוד, 170 ניתנים לזיהוי).
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
מניחים על מגש הגשה חם; חותכים את התבואה לפרוסות עבות.
מקשטים בפרוסות תפוז ופטרוזיליה אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 75 דולר.
![יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר]()
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר לדובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.