סטייקים באפלו עם צ'ילה-שמן שום
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, שמן צמחי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב, סטייקים עם אנצ'ו צ' ילה לשפשף, ו סטייקים צלויים עם רוטב צ'ילה אדום.
הוראות
בסיר קטן, חם 1/2 כוס שמן צמחי מעל חום מתון.
מוסיפים את השום ואת הפלפל האדום כתוש ומבשלים על אש נמוכה עד השום הופך זהב חיוור, על 5 דקות.
יוצקים את השמן בטעם לקערה או צנצנת חסינת חום ומתבלים במלח.
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. במחבת ברזל יצוק גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן רק עד עישון.
מוסיף את הסטייקים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, פריך ונדיר, על 3 דקות לכל צד.
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
חותכים בעובי את הסטייקים לרוחב התבואה ומסדרים את הפרוסות על הצלחות.
טפטוף שמן צ ' ילה-שום על הבשר ומגישים.