סטייקים דקה פרמזן
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן סטייקים דקה פרמזן לנסות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם סטייקי בקר, מים, פלפל מקף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת סוכריות קראק קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. נסו ברוסקטה דקה סטייקים, אוהב אותי דקה פילה-סטייקים עם במיה מטוגנת, ו סטייקים עם קרום פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה שלבו את החלבון, המים והפלפל. הניחו בצד. על צלחת, שלבו פירורי קרקר וגבינה. טובלים כל סטייק קוביות בתערובת הביצים, ואז מצפים בתערובת קרקר / גבינה.
במחבת גדולה ממיסים חמאה; סטייקים חומים משני הצדדים.
מוסיפים רוטב פיצה ומבשלים במשך 3-5 דקות.
מקשטים בתערובת הפירורים שנותרה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו עמק נאפה רוברט מונדבי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
83% מרלו, 7% מלבק, 5% קברנה פרנק, 5% סירה.מרלו זה משנת 2007 מציג ניחוחות נועזים של אוכמניות בר, פטל אדום מנוקד ברמזים של קסיס ושחור ציילוןתה. גוף בינוני, עם טעם קטיפה באמצע, טעמים חושניים של יין זה נתמכים על ידי תוספות קטנות של מלבק,קברנה פרנק, וסירה התורמים לטאנינים המובנים בעדינות, לחוש פה רחב ולגימור מתמיד.