סטייקים חצילים עם דלעת, עגבניות, ו Ragoût פטריות
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך חומץ בלסמי, פטריות שיטאקי, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. מתכונים דומים: ראגו עגבניות וחציל, פטריות, עגבניות וריחן על מאפין אנגלי, ו חציל אפוי ברוטב פטריות ועגבניות.
הוראות
לזרוק שאלוט ועגבניות עם 3 כפות שמן במחבת צלייה גדולה מתבלים במלח. צלי עד עגבניות רכות אבל לא מתפרק, על 25 דקות.
מעבירים עגבניות רק לקערה גדולה.
מוסיפים דלעות עם מלח לפי הטעם של שאלוט, משליכים מעיל עם שמן במחבת. צלי עד דלעות הם רק מכרז, על 30 דקות, ולאחר מכן להוסיף ירקות לעגבניות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-200 ° F.
מחבת צלייה בפישוק מעל 2 מבערים.
מוסיפים מים ויין 1/2 כוס ו deglaze על ידי רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות. שמור נוזל.
מבשלים פולי סויה במים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 1 דקה (3 דקות עבור שעועית לימה), ולאחר מכן לנקז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, פולי סויה פגז, תרמילים השלכת.
חותכים 2 (2 אינץ ' עבה) פרוסות לרוחב, או "סטייקים", מהחלק העבה ביותר של כל חצילים ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. (השמורה הנותרים חצילים לשימוש אחר.) חום 3 סטייקים חצילים ב 3 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון, על 5 דקות בכל צד.
מוסיפים 1/4 כוס יין למחבת ומבשלים, מכוסים, פונים פעם אחת, עד חצילים הוא רך מאוד ויין נספג, על 5 דקות בסך הכל.
העברה למחבת קלייה קטנה. (אם היין נספג לפני חצילים הוא רך, להוסיף מים, כמה כפות בכל פעם, ולהמשיך לבשל עד במכרז.) חזור עם הנותרים 3 סטייקים חצילים. לשמור על חציל חם, חשוף, בתנור.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז פטריות מטוגנות עם שום, רוזמרין, ומלח לפי הטעם, ערבוב, עד זהוב וכל פטריות נוזליות לפלוט הוא התאדה. מערבבים בנוזל deglazing שמורות ומבשלים עד פטריות מכרז, על 10 דקות.
מוסיפים ירקות קלויים ופולי סויה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך. מערבבים בחומץ.
מגישים אומצות חצילים עם ראגו ירקות.
* שאלוט, עגבניות ודלעות ניתן לצלות 3 שעות קדימה.
להעביר לקערה ולשמור, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* מחבת צלייה עשוי להיות deglazed 3 שעות קדימה.
להעביר נוזל לקערה וצינה, מכוסה.* סטייק חצילים יכול להיות מבושל 3 שעות קדימה.
העברה לתבנית אפייה וצינה, מכוסה. לחמם בתנור 200°f תוך הכנת רגאוט.