סטייקים עם צלעות ברוטב חריף
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סטייק צלעות עם רוטב חריף עשוי להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 548 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר, שן שום, סטייקים סטייק עין-צלעות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייקים עם צלעות ברוטב חריף, סטייקים כרובית עם האריסה, ו המבורגר חציל עם harissa relish.
הוראות
טחון שום מחית כדי להדביק עם קמצוץ של מלח באמצעות סכין כבד גדול, ולאחר מכן להעביר לקערה.
מחממים מחבת יבשה קטנה וכבדה מעל חום נמוך בינוני עד חם, ואז טוסט כמון, כוסברה, וזרעי קימל, רועד מחבת לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
העברת זרעים מטחנה ודופק עד הקרקע גס.
מוסיפים תבלינים למשחה שום יחד עם פלפלים קלויים, שמן זית, פתיתי פלפל אדום (לפי הטעם), סוכר, ו 1/4 כפית מלח.
לטפוח סטייקים יבשים ומפזרים בכל רחבי עם פלפל ונותר 1/2 כפית מלח.
הכן גריל לבישול עם פחם בינוני חם (חום גבוה בינוני עבור גז).
סטייקים גריל על מתלה גריל משומן קל, מתהפך פעם אחת ונע סביב מתלה כדי למנוע התלקחויות, 5 עד 6 דקות עבור בינוני נדיר. אם באמצעות גריל גז, לבשל מכוסה, מתהפך פעם אחת מסתובב מתלה כדי למנוע התלקחויות, 4 עד 5 דקות עבור בינוני נדיר.
להעביר סטייקים ללוח חיתוך ולתת לעמוד, חשוף, 5 דקות.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, סטייקים יכולים להיות מבושלים חם, משומן קל היטב מתובל היטב (2 מבער) מחבת גריל מרופד על חום גבוה בינוני, מתהפך פעם אחת, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.