קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

סטייקים פרוסים עם סאוארברטן, בצל חום, כרוב אדום מתובל

סטייקים פרוסים עם סאוארברטן, בצל חום, כרוב אדום מתובל
סטייקים פרוסים עם סאורברטן, בצל חום, כרוב אדום מתובל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 892 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו מלח, זרעי קימל, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות. זה מושלם עבור יום האהבה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: סטייקים פלטירון עם רוטב ערער שמנת עם חום חשיש, סטייקים פלטירון עם רוטב ערער שמנת עם חום חשיש, ו סטייקים רצועות בגריל עם תפוחי אדמה מתוקים.

הוראות

1
במחבת בינונית על אש בינונית שלבו 2 כפות שמן ו -2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה לשמן מוסיפים חשיש ובצל פרוס דק, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים 7 עד 8 דקות, הופכים עם מרית ולוחצים לפריך, מבשלים 7 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים כרוב, קימל, פפריקה, מלח ופלפל, מבשלים תוך ערבוב מדי פעם 2 עד 5 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
זרעי קימלזרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
4
בעוד כרוב ותפוחי אדמה עובדים, מחממים מראש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית עם 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל קצוץ ועלה דפנה, מלח ופלפל, מבשלים 8 דקות עד שהם רכים ומתוקים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מייבשים את הבשר ומתבלים בשמן, מלח ופלפל. צולים את הבשר 10 עד 15 דקות, החל מבינוני-נדיר ועד בינוני-טוב, הופכים פעם אחת. לנוח 5 דקות ואז פורסים דק כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
בעוד בשר מבשל, מוסיפים סוכר וחומץ לבצל ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוסיפים ציר בקר ומביאים לבועה. מנמיכים את האש מתחת לרוטב לנמוך ומערבבים פנימה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
10
מערבבים את סיידר תפוחים או מיץ יחד עם חרדל ויוצקים על כרוב אדום. מערבבים לשלב 1 דקה ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
11
מוציאים עלה דפנה מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מגישים כרוב וחום חשיש לצד סטייק פרוס ומעליו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוססטייק פרוס
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות יינות טיודור טונדרה ריזרב סנטה לוסיה היילנד פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-75 דולר לבקבוק.
טודור יינות טונדרה שמורת סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
טודור יינות טונדרה שמורת סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר דובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.