קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

סטייקים פרוסים עם סאוארברטן, בצל חום, כרוב אדום מתובל

סטייקים פרוסים עם סאוארברטן, בצל חום, כרוב אדום מתובל
סטייקים פרוסים עם סאורברטן, בצל חום, כרוב אדום מתובל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 892 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו מלח, זרעי קימל, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות. זה מושלם עבור יום האהבה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: סטייקים פלטירון עם רוטב ערער שמנת עם חום חשיש, סטייקים פלטירון עם רוטב ערער שמנת עם חום חשיש, ו סטייקים רצועות בגריל עם תפוחי אדמה מתוקים.

הוראות

1
במחבת בינונית על אש בינונית שלבו 2 כפות שמן ו -2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה לשמן מוסיפים חשיש ובצל פרוס דק, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים 7 עד 8 דקות, הופכים עם מרית ולוחצים לפריך, מבשלים 7 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים כרוב, קימל, פפריקה, מלח ופלפל, מבשלים תוך ערבוב מדי פעם 2 עד 5 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
זרעי קימלזרעי קימל
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
4
בעוד כרוב ותפוחי אדמה עובדים, מחממים מראש.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית עם 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים בצל קצוץ ועלה דפנה, מלח ופלפל, מבשלים 8 דקות עד שהם רכים ומתוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מייבשים את הבשר ומתבלים בשמן, מלח ופלפל. צולים את הבשר 10 עד 15 דקות, החל מבינוני-נדיר ועד בינוני-טוב, הופכים פעם אחת. לנוח 5 דקות ואז פורסים דק כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
בעוד בשר מבשל, מוסיפים סוכר וחומץ לבצל ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מוסיפים ציר בקר ומביאים לבועה. מנמיכים את האש מתחת לרוטב לנמוך ומערבבים פנימה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
10
מערבבים את סיידר תפוחים או מיץ יחד עם חרדל ויוצקים על כרוב אדום. מערבבים לשלב 1 דקה ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
כרוב אדוםכרוב אדום
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
11
מוציאים עלה דפנה מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מגישים כרוב וחום חשיש לצד סטייק פרוס ומעליו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוססטייק פרוס
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
ל-1 אננסל-1 אננס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות יינות טיודור טונדרה ריזרב סנטה לוסיה היילנד פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-75 דולר לבקבוק.
טודור יינות טונדרה שמורת סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
טודור יינות טונדרה שמורת סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר דובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.