סטייקים צלעות עם רוזמרין ושום
סטייקים צלעות עם רוזמרין ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 556 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . זה הביא לך את כולםמתכונים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוזמרין, רוטב סטייק, תיבול סטייק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ג'ירוס שרימפס רוזמרין ושום קלוי עם רוטב צזיקי רוזמרין, סטייקים צלעיים צרובים במחבת עם פורצ'יני ושפשוף רוזמרין, ו סטייקי טלה בגריל עם רוזמרין וטימין.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קל באח.
בקערה בינונית מערבבים שמן זית, רוטב סטייק, רוטב סויה, רוזמרין, אבקת שום, תיבול סטייק ובצל.
דוקרים סטייקים משני הצדדים בעזרת מזלג. לשים סטייקים לתוך המרינדה ולהשאיר למרינדה במשך 20 דקות.
מניחים סטייקים על גריל חם. מכסים ומבשלים עד שנוצרים סימני גריל, כ -8 דקות לכל צד לבינוני או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס).
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח 5 דקות. פורסים כל סטייק לשניים ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו עמק רוברט מונדבי נאפה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו]()
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
83% מרלו, 7% מלבק, 5% קברנה פרנק, 5% סירה.מרלו זה משנת 2007 מציג ניחוחות נועזים של אוכמניות בר, פטל אדום מנוקד ברמזים של קסיס ושחור ציילוןתה. גוף בינוני, עם טעם קטיפה באמצע, טעמים חושניים של יין זה נתמכים על ידי תוספות קטנות של מלבק,קברנה פרנק, וסירה התורמים לטאנינים המובנים בעדינות, לחוש פה רחב ולגימור מתמיד.