סטייקים ראש סטייק עין עם חרדל פרמזן קרום
סטייקים ראש סטייק עין עם חרדל פרמזן קרום דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 672 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סטייקים ראש סטייק עין עם חרדל פרמזן קרום, כרוב ניצנים עם בייקון מעושן בשמנת חרדל עם קרום פרמזן, ו סטייקים ראש עין סטייק עם רוטב בשר בקר מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מחומם מראש על אש בינונית-נמוכה, מחבת צולה את השום בשמן זית, משליך רק פעם אחת. אפשר חום במשך כ 5 עד 10 דקות.
מסננים את ציפורן דרך מסננת. אפשר להתקרר לפני מועך בערך עם מזלג.
מוסיפים טימין למשחה שום ומחית כי גם כן. כאשר הם בצקים אבל עדיין עבה, מערבבים בחרדל דיז ' ון. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מחממים גריל, או מחבת גריל stovetop, עד גבוה.
תכניס את המלח והפלפל לסטייקים כדי לכסות היטב.
טפטוף סטייקים משני הצדדים בשמן זית.
מניחים בשר על הגריל לחום, כ 5 דקות בכל צד.
הסר סטייקים מגריל ומניח על תבנית אפייה גדולה. לכסות את הדף בנדיבות עם ציפוי שום חרדל. למעלה עם ערימות גדולות של פרמזן, מתפשט לקצוות בזהירות עם אצבעות.
מניחים סטייקים בתנור במשך 8 או 9 דקות.
משוך סטייקים מהתנור ולאפשר לנוח במשך כמה דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.