כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. אם יש לכם שום, יין, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. נסו בשר בקר שמנת Stroganoff, סטרוגנוף בקר בקרם בסיר אחד, ו בשר בקר מוקרם אולטימטיבי סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבשר לתוך קערה גדולה. מערבבים ביין אדום, מלח ופלפל שחור. להשרות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הבשר ולטפוח יבש עם מגבת נייר. שמור את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הבשר; לבשל ומערבבים עד השחמה, ולאחר מכן להעביר צלחת, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים כל גריז שנותר מהמחבת. ממיסים 2 כפות חמאה על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, וקורט של מלח. מבשלים ומערבבים עד הבצל רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר את תערובת הבצל לצלחת עם בשר מוכן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
להמיס עוד 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני, ומערבבים את הפטריות. מבשלים ומערבבים עד הפטריות רכות, על 10 דקות.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לטאטא את הקמח, לבשל ומערבבים עד הקמח כבר לא טעם גלם, על 4 דקות. לאט לאט להקציף במלאי הבשר. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ואז להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
יוצקים את המרינדה שמורות יין אדום, רוטב ווסטרשייר, חרדל מוכן, פתיתי פלפל אדום, ולאחר מכן להוסיף את תערובת בקר ובצל. מכסים ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
9
מערבבים את הפטריות, שמנת חמוצה, גבינת שמנת על 5 דקות לפני ההגשה.