קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, בשר חזיר, סלמי וגבינה

סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, בשר חזיר, סלמי וגבינה
סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, בשר חזיר, סלמי וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך צלפים, בצק פיצה, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, חמש גבינת סלמי סטרומבולי, ו סלמי וגלילי גבינה: סטרומבולי.

הוראות

1
מניחים את הזיתים ואת הצלפים יחד על קרש חיתוך, וקוצצים בסכין חדה עד שיש לך תערובת קצוצה גס. לחלופין, דופק במעבד מזון לקצוץ. להרכיב את שאר החומרים שלך יחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
על הדלפק או הלוח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק החוצה למלבן 16 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מניחים את הבצק על תבנית אפייה עם פיסת נייר קלף משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מורחים את תערובת הזית על מרכז הבצק לאורך, מכסים את המרכז 4 אינץ', ומשאירים 1 1/2 אינץ ' בכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
5
שכבה של סלמי, ואז פרובולון על גבי תערובת הזית במורד מרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
6
מורחים את העגבניות המיובשות על גבי, ואז שכבה את החזיר ואת המוצרלה על גבי העגבניות. סיום על ידי הנחת קו של עלי בזיליקום טריים על חומרי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
כדי ליצור את הצמה, החל 1/2 אינץ 'מן המילוי, לעשות חתכים אופקיים מקבילים בבצק במרווחים 1 1/2 אינץ' במורד שני הצדדים, משאיר גבול 1 1/2 אינץ ' בחלק העליון והתחתון. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים מעל המילוי, ומתחילים בקיפול העליון פס אחד מעל המילוי מצד ימין, ואז משמאל, מעט חופפים כל אחד. המשך רצועות לסירוגין כדי ליצור אפקט קלוע, תוחב את רצועות הסוף לפי הצורך. מכסים במגבת מטבח, ומאפשרים לסטרומבולי לעלות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מחממים תנור ל 204°. מכים את הביצה עם כף מים ומברישים קלות את צמרות וצדדים של סטרומבולי, ואז מפזרים את זרעי שומשום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים עד חום זהוב, במשך 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך לרצועות והגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן