סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, בשר חזיר, סלמי וגבינה
סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, בשר חזיר, סלמי וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך צלפים, בצק פיצה, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, חמש גבינת סלמי סטרומבולי, ו סלמי וגלילי גבינה: סטרומבולי.
הוראות
מניחים את הזיתים ואת הצלפים יחד על קרש חיתוך, וקוצצים בסכין חדה עד שיש לך תערובת קצוצה גס. לחלופין, דופק במעבד מזון לקצוץ. להרכיב את שאר החומרים שלך יחד.
על הדלפק או הלוח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק החוצה למלבן 16 על 12 אינץ'.
מניחים את הבצק על תבנית אפייה עם פיסת נייר קלף משומנת קלות.
מורחים את תערובת הזית על מרכז הבצק לאורך, מכסים את המרכז 4 אינץ', ומשאירים 1 1/2 אינץ ' בכל קצה.
שכבה של סלמי, ואז פרובולון על גבי תערובת הזית במורד מרכז הבצק.
מורחים את העגבניות המיובשות על גבי, ואז שכבה את החזיר ואת המוצרלה על גבי העגבניות. סיום על ידי הנחת קו של עלי בזיליקום טריים על חומרי המילוי.
כדי ליצור את הצמה, החל 1/2 אינץ 'מן המילוי, לעשות חתכים אופקיים מקבילים בבצק במרווחים 1 1/2 אינץ' במורד שני הצדדים, משאיר גבול 1 1/2 אינץ ' בחלק העליון והתחתון. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים מעל המילוי, ומתחילים בקיפול העליון פס אחד מעל המילוי מצד ימין, ואז משמאל, מעט חופפים כל אחד. המשך רצועות לסירוגין כדי ליצור אפקט קלוע, תוחב את רצועות הסוף לפי הצורך. מכסים במגבת מטבח, ומאפשרים לסטרומבולי לעלות 30 דקות.
מחממים תנור ל 204°. מכים את הביצה עם כף מים ומברישים קלות את צמרות וצדדים של סטרומבולי, ואז מפזרים את זרעי שומשום על גבי.
אופים עד חום זהוב, במשך 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך לרצועות והגשה.