סטרומבולי קל
סטרומבולי קל דורש מסביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 247 קלוריות. מתאים ל-14 ומחירו 63 סנט למנה מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פפרוני, מלח, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 26%. נסו סטרומבולי קל, סטרומבולי פפרוני קל עם וידאו, ו סטרומבולי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את השמן, המלח ו -2 כוסות הקמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. הופכים למשטח מקומח קלות; מגלגלים ל -14 אינץ'. איקס 12 אינץ'. מלבן.
מעבירים ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. כפית רוטב פיצה בתוך 1/2 ב. של קצוות. למעלה עם נקניק, פטריות, פפרוני וגבינה.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפר כדי חותם ולתחוב מסתיים תחת.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם. מקררים שאריות.