עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 258 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, מיץ קלמנטינה, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי thebittenword.typepad.com. מתכון זה אופייני של המטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה, עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה, ו עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.