סיאטל אחת ושתיים מלית
המילוי של סיאטל 1-2 יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך פטריות קרים, בלוק מלח ההימלאיה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כלבי סיאטל, כלבי סיאטל, ו עוגת ספל קפה סיאטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל ל 350 מעלות F.
עבור מלית צדפות: לקלף את הצדפות, שמירה על הפגזים עבור מנות הגשה (נקי לפני השימוש).
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את החמאה. לאחר החמאה נמסה, להוסיף את הסלרי, גזר, בצל ומבשלים עד רך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את עשבי תיבול ומבשלים עד ריחני.
קוצצים את הצדפות ומוסיפים למחבת במשך 30 שניות.
מערבבים את לחם התירס הקוביות ומוסיפים את ציר העוף, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד התערובת דומה מלית. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
הוסף עוד עשבי תיבול, אם תרצה בכך. קח את המחבת את החום ולמקם את תערובת המילוי לתוך הצדפות שמורות. שמור את הקליפות הממולאות על הגריל עד מוכן לשרת.
מחממים את בלוק מלח ההימלאיה על הגריל ל 350 מעלות F, כ -30 דקות.
חלול את פטריות crimini, שמירה על שלמות הכובע. שמן קל את כובעי פטריות קרים ומניחים על בלוק מלח ההימלאיה כדי לחמם את הבסיס בזמן תערובת המילוי הוא בישול.
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את החמאה. לאחר החמאה נמסה, להוסיף את הסלרי, גזר, בצל ומבשלים עד רך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את פטריות chanterelle פרוסות ועשבי תיבול ומבשלים עוד 3 דקות.
מערבבים את לחם התירס הקוביות ומוסיפים את ציר העוף, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד התערובת דומה מלית. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
הוסף עוד עשבי תיבול, אם תרצה בכך. קח את המחבת את החום ומניחים את תערובת המילוי לתוך כובעי הפטריות.
מניחים את הפקקים הממולאים בחזרה על בלוק מלח ההימלאיה עד מוכן לשרת.
מגישים 1 ממולאים צדפות פגז 1 ממולאים כובע פטריות על כל צלחת.