סיידר בריין הודו עם אניס כוכב וקינמון
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? סיידר בריין הודו עם אניס כוכב וקינמון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, פלפל, תרמילי אניס כוכב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיידר תפוחים מתובל כוכב-אניס, ריבת פלוט בניחוח כוכב אניס עם חומץ תפוחים וקואנטרו, ו כוכב אניס וקינמון סלק כבוש.
הוראות
להביא סיידר 2 ליטרים, מלח 1 כוס, ואת 10 המרכיבים הבאים לרתיחה בסיר גדול מאוד (16 ליטר), ערבוב כדי לפזר מלח וסוכר.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים 1 1/2 גלונים מים קרים.
הוסף את טורקיה למי מלח ולחץ למטה כדי לצלול. כיסוי; לקרר בין לילה.
הסר את טורקיה ממי מלח וטפטף יבש עם מגבות נייר; להשליך מלח. מתבלים קלות בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל.
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על מתלה להגדיר במחבת קלייה כבדה גדולה ורגליים לקשור יחד עם חוט מטבח.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
שלב את הנותרים 1 כוס סיידר ו 3 כוסות מים במחבת צלייה. לפזר תפוחים מסביב.
מברישים תרנגול הודו עם חמאה. הפוך את צד השד למטה.
הודו צלוי, חזה למטה, צולה מדי פעם, במשך 1 שעה. בעזרת מגבות נייר, הפוך את ההודו. צולים, צולים מדי פעם, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם הירך 165°f, 1-1 1/2 שעות יותר. תעביר את תרנגול ההודו למגש.
תן לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.
בינתיים, מסננים את המיצים מן המחבת צלייה לתוך סיר, הזמנת תפוחים. מבשלים מעל חום בינוני עד המיצים התעבו, על 10 דקות.
מגישים סיידר jus לצד טורקיה ותפוחים ומקשטים עם תרמילי אניס כוכב נוסף ומקלות קינמון.