קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

סיידר תפוחים-זיגוג בשר חזיר Tenderloin

סיידר תפוחים-זיגוג בשר חזיר Tenderloin
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם סיידר תפוחים, מרק עוף פחות נתרן, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם זיגוג סיידר תפוחים, Tenderloin חזיר תפוחים סיידר תפוחים עם תפוחי אדמה ותפוחים, ו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם שורש סלרי-מחית תפוחים ורוטב סיידר.

הוראות

1
שלב את המרכיבים הראשונים 7; לשפשף באופן שווה על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
2
מניחים חזיר בצלחת; מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
3
מערבבים סיידר, ציפורן, ועלי דפנה במחבת גדולה; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד 1 1/2 כוסות (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
ציפורןציפורן
סיידרסיידר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
5
להוסיף חזיר; כיסוי ומבשלים 20 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
6
הסר חזיר ממחבת. מביאים נוזל בישול לרתיחה. מבשלים עד 3/4 כוס (כ 8 דקות). מסננים בישול נוזלי דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך מוצקים. כפית נוזלית על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
7
חותכים חזיר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר