סיידר תפוחים-זיגוג בשר חזיר Tenderloin
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם סיידר תפוחים, מרק עוף פחות נתרן, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם זיגוג סיידר תפוחים, Tenderloin חזיר תפוחים סיידר תפוחים עם תפוחי אדמה ותפוחים, ו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם שורש סלרי-מחית תפוחים ורוטב סיידר.
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 7; לשפשף באופן שווה על חזיר.
מניחים חזיר בצלחת; מכסים ומקררים 1 שעה.
מערבבים סיידר, ציפורן, ועלי דפנה במחבת גדולה; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד 1 1/2 כוסות (כ 10 דקות).
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה.
להוסיף חזיר; כיסוי ומבשלים 20 דקות או עד הסוף.
הסר חזיר ממחבת. מביאים נוזל בישול לרתיחה. מבשלים עד 3/4 כוס (כ 8 דקות). מסננים בישול נוזלי דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך מוצקים. כפית נוזלית על חזיר.
חותכים חזיר לפרוסות דקות.