סייטן ריבז מנגל
Seitan Ribz ברביקיו הוא טבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 304 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים תזונתיים, אבקת שום, עשן נוזלי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Seitan Cacciatore (וקצת על seitan), עוגת סייטן גורמה, ו Seitan Bourgignon.
הוראות
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים יחד בקערה גדולה.
מערבבים את המים עם חמאת האגוזים, עשן נוזלי, ורוטב סויה ומוסיפים אותו למרכיבים יבשים. מערבבים לערבב היטב ולאחר מכן ללוש קלות בקערה במשך כמה דקות.
שים את הבצק לתוך צלחת אפייה לשטח אותו כך שהוא ממלא באופן שווה את המחבת. קח סכין חדה לחתוך אותו לתוך 8 רצועות; ואז להפוך את המחבת לחתוך את הרצועות האלה לשניים כדי ליצור 16 חתיכות: לשים אותו בתנור ואופים במשך 25 דקות. בזמן שזה בישול להכין הגריל שלך.
הסר אותו מהתנור בזהירות מחדש לחתוך כל רצועה, עובר על כל חתך כדי לוודא כי ribz יתפרק בקלות מאוחר יותר. בנדיבות לצחצח את החלק העליון עם רוטב ברביקיו. קח אותו לגריל ולהפוך את צלחת האפייה כולה על הגריל (או להשתמש במרית גדולה כדי להרים את seitan החוצה, הצבת אותו בצד רוטב על הגריל).
מברשת החלק העליון של seitan עם יותר רוטב: לצפות בו מקרוב כדי לוודא שזה לא לשרוף. כאשר הוא מספיק חום בצד אחד, להתהפך ולבשל את הצד השני, הוספת רוטב יותר, במידת הצורך. כאשר נעשה, להסיר מגש לחתוך או לפרק את הצלעות בודדות לשרת.