סינטה בסגנון ביסטרו עם תפוחי אדמה חדשים
סינטה בסגנון ביסטרו עם תפוחי אדמה חדשים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 411 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם ארוגולה, סינטה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו צלעות קצרות בסגנון ביסטרו, מרק בצל צרפתי בסגנון ביסטרו, ו כריך סטייק בקר בסגנון ביסטרו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה, ומבשלים 15 דקות עד תפוחי אדמה ניתן פירסינג עם מזלג.
ניקוז ותפוחי אדמה קרים. פורסים תפוחי אדמה לשניים.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מחלקים סטייק ל 4 מנות שוות ומתבלים עם כפית מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייקים למחבת ומבשלים 4 עד 6 דקות לכל צד, או עד שמדחום בשר מוכנס לחלק העבה ביותר של הסטייק קורא לפחות 14
מעבירים סטייקים לצלחת ומתחממים.
להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף 2 כפיות שמן בצלצלים. מסדרים תפוחי אדמה, לחתוך צדדים למטה, במחבת, ומבשלים 5 דקות או עד תפוחי אדמה מתחילים חום.
מתבלים עם כפית מלח נותרת ופלפל שחור טחון טרי.
להעביר תפוחי אדמה לקערה ולהתחמם.
הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים יין ומגרדים בעדינות מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
להוסיף 2 כפיות שנותרו שמן זית, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מניחים 1 ארוגולה כוס על כל אחד 4 צלחות; לחלק סטייק ותפוחי אדמה באופן שווה ביניהם. למעלה כל מנה עם כ 1 כף רוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק