קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

סיני צ'ילה בקר מוקפץ

סיני צ'ילה בקר מוקפץ
סיני צ'ילה בקר מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. אם יש לך רוטב סויה, ברוקולי, אפונה שלג, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, חומץ, וחמש אבקת תבלינים יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבשר וזורקים היטב. מתבלים היטב עם פלפל שחור. מכסים ומקררים לפחות 2 ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים 2 כפות שמן בווק על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את הפלפל ומערבבים ומטגנים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את צ 'ילה, שום, וג' ינג ' ר ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את ברוקולי ואפונה שלג ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
העברה למגש.
8
מוסיף את השמן הנותר לווק וחום על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
9
לנקז את הבשר מן המרינדה, הזמנת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הבשר לווק ומערבבים למשך 1 דקה. החזר את הירקות לווק ושפוך פנימה את המרינדה. ממיסים את עמילן התירס במניה ומערבבים לתוך הווק. מוקפץ סטייק וירקות עד שהרוטב רותח.
מרכיבים שתצטרך
11
מעבירים לצלחת, טפטוף עם שמן שומשום, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1
עוף צ ' ילה מוקפץ: תחליף חזה עוף ללא עור וללא עצמות עבור הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2
מאמר var
3
Type_27_data = {};
4
מאמר
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Clos Amador Cava Tendre rosé. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Clos Amador קאווה Tendre עלה
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.