זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר חום, צלעות חזיר, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו Slow Cooker BBQ Country Style Ribs, צלעות חזיר בסגנון כפרי בישול איטי, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
צלעות העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. במחבת גדולה, מעל חום בינוני-גבוה, צלעות חומות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים חצי הבצל, פלפל ירוק, סלרי בתחתית של סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
3
מניחים חצי הצלעות על גבי הירקות, ולאחר מכן לחזור על שכבות עם שאר הירקות והצלעות. בקערה בינונית, מערבבים יחד את רוטב העגבניות, סוכר חום, חומץ, מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רוטב עגבניות
סוכר חום
מיץ לימון
ירק
חומץ
צלעות
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים תערובת על החלק העליון של הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
5
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 1 שעה. להפחית נמוך, ומבשלים עוד 8 עד 9 שעות.