קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

סיר איטי בסגנון כפרי Spareribs

סיר איטי בסגנון כפרי Spareribs
זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר חום, צלעות חזיר, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו Slow Cooker BBQ Country Style Ribs, צלעות חזיר בסגנון כפרי בישול איטי, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלעות העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. במחבת גדולה, מעל חום בינוני-גבוה, צלעות חומות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מניחים חצי הבצל, פלפל ירוק, סלרי בתחתית של סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
מניחים חצי הצלעות על גבי הירקות, ולאחר מכן לחזור על שכבות עם שאר הירקות והצלעות. בקערה בינונית, מערבבים יחד את רוטב העגבניות, סוכר חום, חומץ, מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
ירקירק
חומץחומץ
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים תערובת על החלק העליון של הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
5
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 1 שעה. להפחית נמוך, ומבשלים עוד 8 עד 9 שעות.