קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סיר טלה וכליה חם

סיר טלה וכליה חם
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טלה וכליה חם סיר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, תפוחי אדמה, הצוואר האמצעי של כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 160 c. סימן גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את חתיכות הבשר של כל שומן עודף ולשטוף את כל רסיסים רופפים של עצם (לפעמים את העצמות להתפצל כאשר הקצב חותך אותם).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
לקלף את השומן המקיף את הכליה. ניק את העור בצד המעוגל של כל כליה ולצייר אותו בחזרה בכל צד עד שהוא מחובר על ידי הליבה בלבד. לצייר כמה שיותר ליבה ככל האפשר ולאחר מכן לחתוך את העור ואת הליבה לסגור ti כליות.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
חותכים כל כליה במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
לקלף את תפוחי האדמה לחתוך 6 מ " מ.פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
ממלאים סיר חם או תבשיל עמוק עם שכבות חלופיות של תפוחי אדמה, בשר וכליות, ובצל, החל בשכבת תפוחי אדמה. מתבלים קלות בין כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
יוצקים על המניה הקרה. למעלה עם שכבה של תפוחי אדמה, סידור הפרוסות כך שהם חופפים אחד את השני כמו רעפים גג כדי לכסות לחלוטין את הבשר. לעשות את תפוחי האדמה עם חתיכות זעירות של חמאה, ולשים את המכסה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מבשלים במרכז התנור למשך שעה וחצי, ומפחיתים את החום במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
לחשוף את הסיר החם ולבשל במשך חצי שעה נוספת כדי לאפשר את תפוחי האדמה לחום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מגישים מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר