והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים, קמח, בצל פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
2
במחבת צלייה גדולה, לזרוק את גזר לבן, כרוב ניצנים, בצל פנינה, כרובית ושורש סלרי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים 6 עלים מרווה ו -4 ענפי טימין ומתבלים במלח ופלפל. צולים במשך כ 30 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד הירקות רכים משחימים קלות כתמים. השליכו את עלי המרווה ואת עלי הקורנית. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את החלב עם בצל קצוץ, פטרוזיליה, 6 של עלי מרווה ואת שאר 2 ענפי קורנית ולהביא לרתיחה. לכסות ולתת לעמוד את החום במשך 15 דקות. מסננים את החלב; לשטוף את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
5
ממיסים את החמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את הקמח ומבשל על חום מתון, לטאטא, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את החלב המתוח לסיר, מפחיתים את החום לנמוך ומקציפים מדי פעם עד עבה מאוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
לטאטא מרווה קצוצה קורנית ואת השמנת הכבדה ומתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל. מקפלים את הרוטב לירקות הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
9
כפית את תערובת הירקות לתוך שמונה גדול, 4 אינץ ' רחב ramekins ואת הדף עם ביסקוויטים בטטה בלתי מוסווה.
מרכיבים שתצטרך
10
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם הביצה המוכה ולחץ על 8 עלי מרווה הנותרים על הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים את הסיר במרכז התנור במשך כ -15 דקות עד שהביסקוויטים הם זהובים ועולים והמילוי מבעבע.