קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

סיר לחץ Osso Buco Milanese

סיר לחץ Osso Buco Milanese
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 237 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, שמן זית, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו בישול איטי בשר Osso Buco, עוף בבישול איטי " אוסובוקו, ו תנור איטי ירכיים עוף Oso Buco (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח בתבנית אפייה גדולה, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומקציפים לשלב.לטף את שנקי העגל יבש עם מגבות נייר ועונה מכל הצדדים עם מלח ופלפל נמדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוק עגלשוק עגל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
2
מניחים את השוקיים בתערובת הקמח ופונים למעיל את כל הצדדים. זרוק את כל הקמח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מחממים את השמן בסיר לחץ 6 ליטר מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
כירייםכיריים
4
הוסף 2 של שאנקס ומבשל, מפנה מדי פעם, עד השחמה על כל הצדדים כולל הקצוות, על 7 דקות.
5
הסר לצלחת גדולה וחזור עם 2 שנקים הנותרים.להגדיל את החום stovetop בינוני גבוה, להוסיף את השום, גזר, סלרי, בצל, רסק עגבניות, מתבלים עם מלח ופלפל, ומערבבים עם כף עץ לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רסק עגבניות הוא כבר לא גלם טעימות, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
כירייםכיריים
6
מוסיפים את היין ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית סיר הלחץ, עד שהנוזל מתעבה ומפחית בכשלושה רבעים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
7
מוסיפים את העגבניות, המרק, ועלי דפנה ומערבבים לשלב.להחזיר את השוקיים וכל מיצים שהצטברו על הצלחת לסיר הלחץ, לפנות מעיל את השוקיים בנוזל, ולסדר אותם בשכבה זוגית (זה בסדר אם השוקיים חופפים קצת). נעל את המכסה במקום ולהביא את התנור ללחץ גבוה על חום גבוה. להפחית את החום stovetop בינוני לבשל את השוקים במשך 30 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על זרם גלוי, יציב של קיטור נמלט.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
כירייםכיריים
1
מניחים את הפטרוזיליה, שום, וגרידת לימון בקערה בינונית ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. לשפשף את התערובת בין האצבעות כדי לשלב את החומרים, משחרר את השמנים מן גרידת לימון כדי מעיל פטרוזיליה ושום, על 1 דקה; להגדיר aside.To סיום: בזהירות מהר-לשחרר כל לחץ שנשאר בסיר הלחץ, ולאחר מכן להסיר את המכסה (לשמור על הפנים שלך הרחק קיטור הימלטות).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
קערהקערה
2
מעבירים את השוקיים למנה גדולה ורדודה ושופכים עליהם את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
3
מפזרים את כל הגרמולטה ומגישים מיד.