סירי הקרם
סירים דה קרם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שוקולד למחצה, חלמונים ביצה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, סירים דה קרם ~ אספרסו קרם, ו סירי הקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השוקולד בבלנדר.
לטאטא את החלב, 1 כוס שמנת, חלמונים ביצה, סוכר מגורען ומלח בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית חסינת חום, עד התערובת עבה מספיק כדי לצפות את המרית וכמעט רותח, 5 עד 6 דקות.
מיד לשפוך את תערובת החלב על השוקולד בבלנדר. מכסים ומחזיקים את המכסה במגבת מטבח עבה; מתמזגים עד לשלב וחלק, עוצרים כדי לגרד את הצדדים של הבלנדר לפי הצורך. מחלקים את תערובת השוקולד בין ramekins או כוסות קטנות ומקררים עד שנקבע, על 2 שעות.
מקציפים את קרם 1/2 כוס הנותרים ואת הסוכר של ממתקים עם מיקסר או בבלנדר עד פסגות רכות טופס. למעלה הסירים הצוננים דה קרם עם קצפת.