שוקולד לבן סירי du Creme נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סודה לשתיה, חתיכות פקאן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סירי שוקולד דה קרם עם שוקולד לבן קצפת, סירי שוקולד לבן דה קרם עם דבש צלוי תאנים ודובדבנים, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השמנת והחלב בתחתית כבדה, 2 סיר ליטר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. תביא את המים בדוד כפול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מניחים את השוקולד במחצית העליונה ומערבבים עם מרית גומי עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
מקציפים את חלמוני הביצה לתוך השוקולד המומס. לאט לאט לשפוך את תערובת שמנת רותחים לתוך השוקולד, לטאטא כל הזמן. להביא לטמפרטורה של 160 מעלות, על 3 1/2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר מהחום ולהעביר לקערת נירוסטה. להתקרר באמבט קרח, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף לטמפרטורה של 90 מעלות F., על 4 עד 5 דקות. באופן שווה לחלק את התערובת לתוך 8 צורות סיר קטן של קרם או כוסות רפרפת זכוכית. מכסים כל אחד מהם בניילון נצמד ושומרים בקירור למשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל סיר דה קרם ומגישים עם Florentines.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות פלורנטין
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר את הזרעים מ 2 רימונים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
7
הסר את הזרעים משאר 2 הרימונים והנח בסיר קטן עם הסוכר והמים. מביאים לרתיחה. מרתיחים עד שכל הזרעים התפוצצו והתערובת מתחילה להתעבות, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום, המתח ולאפשר להתקרר. מערבבים בכל זרעי הרימון.