סלופי ג'ו איטי בישול
כריכי בשר איטיים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך נקניק חזיר טחון, רוטב ווסטרשייר, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בישול איטי של סלופי ג'ו, בישול איטי של סלופי ג'ו, ו בישול איטי של סלופי ג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
בקר חום ונקניקיות עם בצל ופלפל בל בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב 10 דקות או עד בקר ונקניק להתפורר והם כבר לא ורודים.
מניחים תערובת בשר ב 4 1/2-qt. בישול איטי. מערבבים ברוטב עגבניות ו -9 המרכיבים הבאים. לכסות ולבשל על 4 שעות גבוהות.
מגישים על לחמניות המבורגר.
שיטת Cooktop: המשך עם מתכון כפי שהורה בשלב 1, החזרת תערובת בקר סחוט לתנור הולנדי. מערבבים ברוטב עגבניות ו 8 מרכיבים הבאים, השמטת קמח. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לכסות, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 30 דקות. הכנה: 15 דקות., קוק: 45 דקות.
הערה: כדי להקפיא שאריות תערובת ג ' ו מרושל, בואו להתקרר לחלוטין.
מניחים בשקיות מקפיא פלסטיק zip-top; להניח שקיות שטוחות, וערימה במקפיא. להקפיא עד 1 חודש. להפשיר לילה במקרר, או להפשיר במיקרוגל.