סלט אבוקדו ואשכוליות
סלט אבוקדו ואשכוליות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 297 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חרדל דיז'ון, עלי חסה בבוסטון, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט אבוקדו ואשכוליות, סלט אבוקדו ואשכוליות, ו סלט אבוקדו ואשכוליות.
הוראות
לקלף אשכולית, לחתוך כמה שיותר תמרים ככל האפשר. מעל קערה, לחתוך בשר הרחק ממברנות ולאפשר פירות ליפול לתוך קערה. חזור עם אשכולית שנותרה.
אבוקדו חצי אורך ולהסיר בורות. לגרוף את הבשר עם כפית. עם סכין נירוסטה, לחתוך אבוקדו לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מפזרים 2 כפות. מיץ ליים כדי לא להפוך לחום.
להקציף 2 כפות. מיץ ליים עם חרדל, מלח ופלפל. בהדרגה להקציף בשמן.
מניחים עלי חסה שטוחים על מגש. מסדרים סגמנטים אשכוליות ואבוקדו על גבי.
טפטוף סלט עם רוטב, מפזרים עירית ומגישים.