סלט אבוקדו מלפפון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך חומץ יין, מלפפון, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . מתכונים דומים: סלט מלפפון ואבוקדו, סלט אבוקדו מלפפון, ו סלט אבוקדו מלפפון.
הוראות
1
מניחים את המלפפון, בצל, שמיר, שום, סוכר, ומלח בקערת ערבוב, ולזרוק. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
שום
בצל
סוכר
שמיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
בעדינות לזרוק את האבוקדו עם תערובת מלפפון. תערובת קירור 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
אבוקדו
3
הסר מהמקרר, ולנקז.
4
להסיר ולהשליך שום. לזרוק את תערובת מלפפון שוב עם חומץ יין אדום.