קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

סלט אבוקדו מקסיקני מהיר

סלט אבוקדו מקסיקני מהיר
צריך ללא גלוטן, ותוספת טבעונית? סלט אבוקדו מקסיקני מהיר יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, פלפל, 1/3 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו ארוחה מהירה יום שישי: סלט מקסיקני קל, סלט עגבניות אבוקדו מהיר, ו סלט תירס מקסיקני ברחוב עם אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רוטב, בצל ופלפל אדום מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מניחים 1 אבוקדו חצי על כל צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3
טפטוף שווה עם תערובת ההלבשה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."