סלט אבוקדו עם פלפל ועגבניות
סלט אבוקדו עם פלפל ועגבניות עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם שן שום, פלפל קאיין, עגבניות שריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אבוקדו עם פלפל ועגבניות, סלט תירס בגריל עם שעועית שחורה, עגבניות ופלפל, ו ניפצו אבוקדו, פלפל קלוי ופלפל קסדיות ג'ק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד שמן זית, מיץ ליים, שום, קאיין. מתבלים במלח.
מוציאים בשר מחצאי אבוקדו, שומרים קונכיות וקוצצים.
מעבירים לקערה ומוסיפים פלפל, עגבניות, בצל ירוק וכוסברה קצוצה.
טפטוף עם רוטב ועונה עם מלח. מערבבים בעדינות לשלב. תערובת כפית לקונכיות שמורות.
מקשטים עם עלי כוסברה שלמים ומגישים מיד.
Reprinted with permission from Meatless From The Kitchens of Martha Stewart Living, © 2013 Martha Stewart Living Omnimedia, Inc.במשך יותר מעשרים שנה, עורכי האוכל והשפים במטבחים ב-MARTHA STEWART LIVING הפיקו עשרות ספרי בישול רבי מכר, כולל בית הספר לבישול של מרתה סטיוארט, האוכל האמריקאי של מרתה, מדריך האפייה של מרתה, מזון יומיומי: מזון מהיר נהדר, ומזונות כוח. מרתה סטיוארט היא המחברת של יותר מ -75 ספרים על בישול, בידור, מלאכת יד, שמירה על הבית, גנים, חתונות, וקישוט. היא המנחה של בית הספר לבישול ב-PBS.