סלט אבוקדו, שרימפס ואנדיב
אבוקדו, שרימפס, סלט אנדיב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 735 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו קליפורני מוצק, אנדיב בלגי, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו סלט אבוקדו, שרימפס ואנדיב, סלט שרימפס ואבוקדו על עלים חיים, ו סביצ'ה חסילונים ואבוקדו ב-Endive (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים מים, 1 מיץ לימון כף, ו 2 כפיות מלח לרתיחה בסיר 3 ליטר, ואז לחלוט שרימפס על רתיחה חשופה, חשופה, עד מבושל רק דרך, כ 3 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
בואו לצנן שרימפס במים 2 דקות, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח.
להקציף יחד טרגון, חרדל, פלפל, הנותרים 2 כפות מיץ לימון 1/2 כפית מלח בקערה מנה.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
אבוקדו רבעון אורך, ואז בור, לקלף, וחותכים לחתיכות בגודל ביס.
הוסף שרימפס, אבוקדו, ו endive להתלבש ולזרוק.