זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו אבטיח, אם יש לכם 500 גרם של לחם, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אבטיח פטה סלט, אבטיח פטה סלט, ו אבטיח פטה סלט.
הוראות
1
הפוך את הלחם על פי הוראות לארוז עם 1 כף שמן זית. השאירו לעלות במקום חם במשך כ 1 hr עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לדפוק את הלחם בחזרה ולחלק ל 6 חתיכות. על משטח מקומח, מגלגלים את הלחמים החוצה דק ככל האפשר, ולאחר מכן להעביר לאפייה מגשים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
דראגי פנינה לבנות
4
מברשת עם ביצה לבן לפזר עם זרעים מעורבים.
מרכיבים שתצטרך
זרעים מעורבים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
5
אופים במשך כ 15 דקות עד פריך וחום; אם הם מתנפחים, אפילו טוב יותר. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. הלחמים יכולים להתבצע ביום הקודם ונשמר במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בקערת הגשה גדולה, קל לזרוק את המלון עם גבינת פטה וזיתים. פיזור על עשבי תיבול וטבעות בצל, ולאחר מכן לשרת עם שמן זית ובלסמי לטפטף מעל.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.