סלט אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל סלט אורז בר. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, basmati, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומתובל, סלט אורז בר, ו סלט אורז בר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את מרק העוף בסיר בגודל בינוני.
מוסיפים את אורז בר ומביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים.
לאחר 25 דקות, מפזרים את הבזמטי או אורז גרגר ארוך. חזור לרתיחה, ולהוריד את החום לרתיחה. מבשלים במשך 15 -20 דקות נוספות, עד שהאורז מבושל דרך. (אם יש עדיין נוזל בסיר, לחשוף את הסיר ומרתיחים אותו.)
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 10 דקות.
מורחים את האורז על מחבת סדין גדולה כדי להתקרר במהירות.
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
תוסיף את הצנוברים. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי קלות.
הסר צנוברים מחבת ולתת מגניב.
להקציף יחד את שמן הזית, חומץ יין אדום, סוכר ושמן שומשום.
לזרוק אורז עם סלט מרכיבים ורוטב: בקערה גדולה בעדינות לערבב יחד את האורז מבושל מקורר, סלרי קצוץ, בצל ירוק, אפונה, חמוציות מיובשות, צנוברים, ורוטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, במידת הצורך.
צ ' יל לחלוטין לפני ההגשה.