סלט אורז בר חם
סלט אורז בר חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לך מים, גזר, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: פטריות חמות, אספרגוס קלוי וסלט אורז בר עם פטה, סלט עולש חם עם פטריות בר & ויניגרט Pancetta, ו כרוב וסלט אשכוליות עם בייקון חם-רוטב פטריות בר.
הוראות
להביא 3 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים אורז ומפחיתים את החום למדיום. מבשלים עד מכרז רק על 35 עד 40 דקות. מוך עם מזלג כאשר מוכן.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, פלפלים, מלח ופלפל.
לטגן עד מתרכך, על 5 דקות.
במחבת נפרדת על אש בינונית-נמוכה, שקדים טוסט. מערבבים מדי פעם עד השחמה.
מוסיפים אפונה ופתיתי פלפל אדום לירקות.
מערבבים יחד ומאפשרים לבשל במשך כמה דקות.
מוסיפים שקדים ומעלה פטרוזיליה.