סלט אטריות אורז חריף עם כרוב וטופו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט אטריות אורז חריף עם כרוב וטופו. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, בוטנים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-360 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט אטריות אודון עם Broccolini וטופו חריף, אטריות אורז Veggie-סלט טופו, ו סלט אטריות ג'ינג'ר טופו ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני (כ 4 כוסות) של מים לרתיחה.
מניחים אטריות אורז בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים כרוב, בצל ירוק, שום, כוסברה, מלח, רוטב דגים, מיץ ליים, שמן שומשום, סמבל oelek, וסוכר בקערה ערבוב בינוני לזרוק לשלב.
תן לשבת במשך 15 דקות כדי לרכך כרוב.
יוצקים מים רותחים על אטריות אורז ולתת לשבת במשך 3 דקות.
לנקז ולתת מגניב לחלוטין. כאשר אטריות הם מגניבים, לשלב עם תערובת כרוב, להוסיף שמן קנולה, ולזרוק לשלב.
מוסיפים טופו ומערבבים בעדינות.
מקשטים עם בוטנים קצוצים ומגישים מיד.