סלט אטריות סובה עם טונאן צרוב הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 273 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, סובה, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. עם כפית נסו סלט אטריות סובה, סלט אטריות סובה, ו סלט אטריות סובה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים
2
ניקוז; להפריש.
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מפזרים את שני הצדדים של טונה עם 1/4 מלח כפית ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קלמנטינות, כל אחת
5
מניחים טונה במחבת, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
העברה לצלחת; מגניב מעט.
7
חותכים טונה ל 6 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
8
מערבבים אטריות, נשאר 1/4 כפית מלח, מלפפון, ושאר החומרים למעט זרעי שומשום בקערה גדולה; לזרוק היטב לשלב. סדר 1 תערובת אטריות כוס על כל אחד 6 צלחות. למעלה כל מנה עם 1 זרעי שומשום כפית ו 1 חתיכת טונה.