סלט אטריות סובה קר
גשו לסופר וקנו פתיתי בוניטו, שמן שומשום אסייתי, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אטריות סובה קר עם מלפפון ו Shiitake, סלט אטריות סובה קר עם רוטב שומשום שמנת, ו סלט סובה-אטריות קר עם עוף, פלפלים ומלפפון.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים אטריות ומבשלים עד מכרז לנשוך, 3 עד 6 דקות.
מסננים אטריות ולשטוף בעדינות מתחת למים זורמים קרים עד קריר.
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב חומץ אורז, רוטב סויה, שמן שומשום, ווסאבי.
יוצקים כמחצית ההלבשה לתוך קערה קטנה ושמורה.
מוסיפים אטריות לקערה הגדולה; מערבבים למעיל. כיסוי וצינה עד קר, על 1 שעה, או עד 4 שעות.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים רוטב שמור לנודלס ומערבבים למעיל.
מפזרים סלט עם בצל ירוק פתיתי בוניטו, אם משתמשים.