קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אטריות סובה קר

סלט אטריות סובה קר
גשו לסופר וקנו פתיתי בוניטו, שמן שומשום אסייתי, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אטריות סובה קר עם מלפפון ו Shiitake, סלט אטריות סובה קר עם רוטב שומשום שמנת, ו סלט סובה-אטריות קר עם עוף, פלפלים ומלפפון.

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים אטריות ומבשלים עד מכרז לנשוך, 3 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מסננים אטריות ולשטוף בעדינות מתחת למים זורמים קרים עד קריר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב חומץ אורז, רוטב סויה, שמן שומשום, ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
יוצקים כמחצית ההלבשה לתוך קערה קטנה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים אטריות לקערה הגדולה; מערבבים למעיל. כיסוי וצינה עד קר, על 1 שעה, או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
ממש לפני ההגשה, מוסיפים רוטב שמור לנודלס ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מפזרים סלט עם בצל ירוק פתיתי בוניטו, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר