סלט אטריות שומשום
סלט אטריות שומשום הוא מנה עיקרית המגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). סלט אטריות שומשום, סלט אטריות שומשום, ו סלט אטריות שומשום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מכניסים את מרכיבי הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
לבשל את הפסטה: לשים את הפסטה בסיר גדול במים רותחים מומלחים (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים). לבשל אל דנטה, על פי ההוראות על חבילת הפסטה.
עם רוטב, צמרמורת: מערבבים יחד את הפסטה המבושלת ואת הרוטב בקערה גדולה עד הפסטה מצופה היטב. כיסוי וצינה במשך כמה שעות.
מערבבים בכוסברה, בוטנים, בצל ירוק, פלפל: כאשר מוכן לשרת, מערבבים בכוסברה, בוטנים, בצל ירוק ופלפל פעמון.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.