סלט אנדיב ואסקרול עם ויניגרט חרדל-תפוז
סלט Endive ו Escarole עם ויניגרט חרדל-כתום עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 82 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך endives בלגי, חרדל דיז'ון, חומץ יין אדום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט עולש ועסיסי עם ויניגרט חרדל מגורען, סלט אנדיב וגרגרת גרגיר הנחלים עם ויניגרט זרעי חרדל, ו סלט אנדיב עם ויניגרט כתום (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר 1 כפית גרידה מ 1 כתום ושמורה.
חיתוך קליפה, כולל תמרת לבנה, מתפוזים עם סכין חדה.
חותכים קטעים חופשיים ממברנות לקערה. לסחוט 1 כף מיץ ממברנות לתוך קערה גדולה לטאטא יחד עם גרידה שמורה, חומץ, שמן, חרדל, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל עד emulsified.
להוסיף escarole, endive, ומקטעים כתומים ויניגרט בעדינות לזרוק.
* Escarole יכול להיות שטף מיובש 1 יום קדימה ומקורר, שכבות בין מגבות נייר בשקית איטום. * מקטעים כתומים ניתן לחתוך ויניגרט יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר בנפרד.
להקציף ויניגרט לפני השימוש.