סלט אנדיב עם תפוזים וגבינת עיזים
סלט אנדיב עם תפוזים וגבינת עיזים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, ראש שום, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סלט תרד עם תפוזים וגבינה עיזים חמה, סלט ירקות חורף עם תפוזים וגבינת עיזים, ו סלט תרד עם תפוזים וגבינה עיזים חמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שמן זית במחבת קלייה קטנה עם שום.
אופים 3035 דקות או עד שיני שום להרגיש רכות.
הסר מהתנור, וציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות. תהליך שיני שום, חומץ, שאלוט, מלח ופלפל בבלנדר עד חלקה.
על כל אחד 4 צלחות, מקום 5 עלים אנדיב דפוס גלגל תנופה.
הוסף 23 מקטעים כתומים לכל עלה של endive. להתפורר גבינת עיזים קטנה על כל אחד, העליון עם כמה פרוסות שקדים.
טפטוף עם כ 1 כף של רוטב שום קלוי (יהיה לך תוספת), ומקשטים עם עירית טחון.