סלט אננס בגריל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, תפוזים מנדרין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו עוף בגריל וסלט אננס עם רוטב אננס-סראנו, צלעות בגריל עם אננס בגריל ואננס-רוטב Habanero, ו סלט אננס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בירה, דבש, חרדל דיז ' ון, שמן זית, רוזמרין, אבקת שום, מלח ופלפל שחור בשקית ניילון גדולה לנטילה עד שילוב יסודי.
מוסיפים עוף למרינדה, מעיל שווה, וסוחטים אוויר מהשקית. חותם ומקרר כמה שעות ללילה, מתהפך תיק מדי פעם.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
טוויסט העליון מן אננס לחתוך לקלף ברצועות אנכיות ארוכות.
חותכים אננס לתוך טריזים אנכית לחתוך את הליבה הקשה מכל טריז.
חוט מכרזים עוף במרינדה על שיפודים. עוף גריל ופריזים אננס על הגריל שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים, מיצי עוף לרוץ ברור, ופריזים אננס הם מכרז ולהראות סימני גריל חום בהיר, 10 עד 12 דקות.
חותכים עוף ואננס לחתיכות בגודל ביס.
לזרוק תרד עם צנוברים וקטעים כתום מנדרין בקערה גדולה. סלט למעלה עם חתיכות עוף ואננס.
מגישים על צלחות סלט; לטפטף כל מנה עם 2 כפיות רוטב זרעי פרג.