סלט אסייתי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, חומץ מזוקק, אטריות ראמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . סלט אסיאתי + רוטב סלט אסיאתי, סלט אטריות ראמן אסייתי פריך (פחות או יותר סלט הכריך הטוב ביותר אי פעם), ו סלט אטריות ראמן אסייתי פריך (aka בעצם סלט ארוחה משותפת הטוב ביותר אי פעם) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
במחבת בינונית על אטריות ראמן חום חום נמוך, שקדים, זרעי שומשום עם חמאה מומסת או מרגרינה. לאחר השחמה, להוריד את החום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר קטן להביא שמן צמחי, סוכר, וחומץ לרתיחה במשך 1 דקה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה גדולה, לשלב כרוב נאפה מגורר בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את תערובת האטריות ורוטב הסויה. זרוק למעיל.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הרגל Chenin Blanc עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.