קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

סלט אפונה עם יורה בזיליקום ואפונה

סלט אפונה עם יורה בזיליקום ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אפונה עם בזיליקום אפונה יורה. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אפונה שלג, עלי בזיליקום, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו סלט אפונה קר, עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
זהו מתכון פשוט עשה כל כך הרבה יותר טוב עם כמה פרטים פשוטים. הסוכר במי הבישול ועל האפונה עצמם מוסיפים רעננות. אני אוהב להשתמש בסוכר איכותי-על כי הוא מתמוסס בקלות. הבזיליקום והאפונה מוסיפים טעם דשא, טרי שגורם לאפונה לטעום יותר כמו אפונה!
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אפונה יורהאפונה יורה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
בקערה בינונית, מקציפים יחד את חרדל דיז ' ון, מיץ לימון וחומץ שרי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיף את הצלפים, מלח צלפים וקורט של מלח ופלפל, לפי הטעם. לאט לאט לטאטא בשמן זית ולהוסיף טרגון. טעם ו reseason, רק במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הכן אמבט קרח. ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם קוביות קרח ומוסיפים קצת מים קרים. שים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך להוציא את האפונה מבין קוביות הקרח באמבט הקרח. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים מלח עד טעם המים כמו מי ים, ולאחר מכן להוסיף קמצוץ נדיב של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את אפונה שלג ומבשלים עד שהם ירוקים ורכים בהירים, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
7
הסר את האפונה מהמים עם מסננת ולהעביר אותם למסננת בתוך אמבט הקרח. לאפשר להם לשבת עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים את האפונה הפגועה. לבשל עד שהמים חוזרים לרתיחה, על 1 דקה. השתמש במסננת כדי להסיר את האפונה ולצלול אותם לאמבט המסננת / קרח. אפשר להם לשבת במי הקרח כדי להבטיח שהם התקררו ביסודיות. זרוק את המים הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את האפונה מאמבט הקרח ופזר אותם על מגבת המטבח על פני משטח שטוח. השתמש במגבת מטבח אחרת כדי ללטף אותם בעדינות יבש.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
להעביר את המגבת לצלחת ולשים את האפונה לתוך המקרר כדי להירגע עד שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
מעבירים את האפונה המקוררת, אפונה שלג ואפונה הצמד סוכר גלם לקערה בינונית. מערבבים כדי להתמזג. לזרוק עם ויניגרט, עלי בזיליקום יורה אפונה ומתבלים עם מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ויניגרטויניגרט
אפונה יורהאפונה יורה
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
הוסף עוד תיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
14
מעבירים את הסלט למגש ומגישים מיד.

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח קפרnameמלח קפרname1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון4(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום, נבעו, נשטפו, יבשיםעלי בזיליקום, נבעו, נשטפו, יבשים1חבורה קטנהטרגון טרי, שטף, מיובש, נבלע ועלים קצוציםטרגון טרי, שטף, מיובש, נבלע ועלים קצוצים8ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכר מגורען, לפי הצורך (מומלץ: Superfine)סוכר מגורען, לפי הצורך (מומלץ: Superfine)1קובייהקרח, לפי הצורך.קרח, לפי הצורך.4מיץ לימון טרי או מיץ לימון 1מיץ לימון טרי או מיץ לימון 18ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיורה אפונה, שטף ומיובשיורה אפונה, שטף ומיובש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה מבושלתאפונה מבושלת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ שריחומץ שרי340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה שלג, שטף, הקצוות גזוזאפונה שלג, שטף, הקצוות גזוז340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה הצמד סוכר, שטף, הקצוות גזוזאפונה הצמד סוכר, שטף, הקצוות גזוז8ריבס, קצוץ טרי או קפואמים, לפי הצורךמים, לפי הצורך