זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 68%, שהוא מוצק. סלט אפונה סוכר, סלט אפונה סוכר, ו סלט אפונה סוכר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה 2 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף אפונה; לבשל, חשף, 2-3 דקות או רק עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מסננים ומניחים מיד במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסננים ומייבשים.
5
חותכים לשניים לרוחב; מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מפזרים גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
7
בקערה קטנה, לטאטא מרכיבים ההלבשה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קורא סאליבן כרם שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 44 דולר.
את קורא סאליבן כרם שרדונה
פירות בשלים מרוכזים ויפים ותווים של קרם ברולה על האף מובילים לחיך מלא של חמאת תפוחים, מלון בשל ואגוזי לוז עם אלון משולב וגימור מתמשך ארוך.