סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות
סלט ארוגולה חם של מייקל רולמן עם בייקון וביצים עלומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 329 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי את ארוגולה, חומץ יין, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו וואלאיי הרדודה והרדודה של מיכאל רולמן עם יין לבן-רוטב שאלוט, הפסטה של מיכאל רולמן עם מי עגבניות, בזיליקום ושום, ו סלט תרד חם עם ביצים רכות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה עבור הביצים.
במחבת בינונית (10 אינץ') מעל חום גבוה, לחמם את הבייקון עם מים 1/4 כוס. ברגע שהמים מתאדים, מנמיכים את החום לרמה בינונית-נמוכה וממשיכים לבשל את הבייקון עד שהוא מתחיל להתבשל.
מוסיפים את השאלוט לבייקון ומבשלים עד שהוא נבול ושקוף והבייקון פריך, כ -3 דקות יותר.
שים את ארוגולה בקערת סלט וכפית את תערובת הבייקון-שאלוט על הירוקים (ייתכן שתרצה להשאיר קצת שומן מאחור, תלוי כמה יש במחבת ואת כמות הירוקים). לזרוק יחד כדי מעיל שווה.
בינתיים, לפצח את הביצים לתוך קערות קטנות הפרט או ramekins. מנמיכים את המים לרתיחה בזהירות להוסיף את הביצים אחד בכל פעם. מבשלים בעדינות עד הלבן מוגדר לחלוטין אבל החלמון הוא עדיין נוזל, 3-4 דקות.
מפזרים את ארוגולה עם חומץ (להתחיל עם פחות ולהוסיף לטעם). מתבלים במלח ופלפל ומתחלקים בין צלחות או קערות. למעלה עם ביצים עלומות ומגישים מיד.