קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות

סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות
סלט ארוגולה חם של מייקל רולמן עם בייקון וביצים עלומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 329 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי את ארוגולה, חומץ יין, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו וואלאיי הרדודה והרדודה של מיכאל רולמן עם יין לבן-רוטב שאלוט, הפסטה של מיכאל רולמן עם מי עגבניות, בזיליקום ושום, ו סלט תרד חם עם ביצים רכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה עבור הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
במחבת בינונית (10 אינץ') מעל חום גבוה, לחמם את הבייקון עם מים 1/4 כוס. ברגע שהמים מתאדים, מנמיכים את החום לרמה בינונית-נמוכה וממשיכים לבשל את הבייקון עד שהוא מתחיל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השאלוט לבייקון ומבשלים עד שהוא נבול ושקוף והבייקון פריך, כ -3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
שים את ארוגולה בקערת סלט וכפית את תערובת הבייקון-שאלוט על הירוקים (ייתכן שתרצה להשאיר קצת שומן מאחור, תלוי כמה יש במחבת ואת כמות הירוקים). לזרוק יחד כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ירוקירוק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, לפצח את הביצים לתוך קערות קטנות הפרט או ramekins. מנמיכים את המים לרתיחה בזהירות להוסיף את הביצים אחד בכל פעם. מבשלים בעדינות עד הלבן מוגדר לחלוטין אבל החלמון הוא עדיין נוזל, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מפזרים את ארוגולה עם חומץ (להתחיל עם פחות ולהוסיף לטעם). מתבלים במלח ופלפל ומתחלקים בין צלחות או קערות. למעלה עם ביצים עלומות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ביצה עלומהביצה עלומה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון