קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות

סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות
סלט ארוגולה חם של מייקל רולמן עם בייקון וביצים עלומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 329 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי את ארוגולה, חומץ יין, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו וואלאיי הרדודה והרדודה של מיכאל רולמן עם יין לבן-רוטב שאלוט, הפסטה של מיכאל רולמן עם מי עגבניות, בזיליקום ושום, ו סלט תרד חם עם ביצים רכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה עבור הביצים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
במחבת בינונית (10 אינץ') מעל חום גבוה, לחמם את הבייקון עם מים 1/4 כוס. ברגע שהמים מתאדים, מנמיכים את החום לרמה בינונית-נמוכה וממשיכים לבשל את הבייקון עד שהוא מתחיל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השאלוט לבייקון ומבשלים עד שהוא נבול ושקוף והבייקון פריך, כ -3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
שים את ארוגולה בקערת סלט וכפית את תערובת הבייקון-שאלוט על הירוקים (ייתכן שתרצה להשאיר קצת שומן מאחור, תלוי כמה יש במחבת ואת כמות הירוקים). לזרוק יחד כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ירוקירוק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, לפצח את הביצים לתוך קערות קטנות הפרט או ramekins. מנמיכים את המים לרתיחה בזהירות להוסיף את הביצים אחד בכל פעם. מבשלים בעדינות עד הלבן מוגדר לחלוטין אבל החלמון הוא עדיין נוזל, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מפזרים את ארוגולה עם חומץ (להתחיל עם פחות ולהוסיף לטעם). מתבלים במלח ופלפל ומתחלקים בין צלחות או קערות. למעלה עם ביצים עלומות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצה עלומהביצה עלומה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)