קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות22
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים

סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים
סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, ויניגרט רימונים, תפוזי טבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים, סלט גבינת עיזים רימון עם ויניגרט רימון תוצרת בית / ארוחת ערב מתקדמת & בגידה, ו סלט ארוגולה עם רימון, אבוקדו וגבינת עיזים.

הוראות

1
חותכים כל גבינת עיזים להיכנס 6 (1/2 אינץ') פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
להקציף יחד חלבונים ביצה 2 כף. מים בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים panko בצלחת רדודה שלישית. לדלות גבינת עיזים בתערובת קמח, לטבול בתערובת ביצה, לדלות בפנקו. מסדרים גבינת עיזים בשכבה אחת במחבת מרופדת בנייר אלומיניום; מכסים ומקררים 30 דקות עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מבשלים חצי מעגלי גבינת עיזים ב-2 כפות. שמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם שאריות שמן זית וגבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מחלקים ארוגולה וקטעים כתומים בין 8 צלחות; טפטוף עם ויניגרט רימון. למעלה כל סלט עם 3 כדורי גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רימוןרימון
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי