קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות22
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים

סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים
סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, ויניגרט רימונים, תפוזי טבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים, סלט גבינת עיזים רימון עם ויניגרט רימון תוצרת בית / ארוחת ערב מתקדמת & בגידה, ו סלט ארוגולה עם רימון, אבוקדו וגבינת עיזים.

הוראות

1
חותכים כל גבינת עיזים להיכנס 6 (1/2 אינץ') פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
להקציף יחד חלבונים ביצה 2 כף. מים בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים panko בצלחת רדודה שלישית. לדלות גבינת עיזים בתערובת קמח, לטבול בתערובת ביצה, לדלות בפנקו. מסדרים גבינת עיזים בשכבה אחת במחבת מרופדת בנייר אלומיניום; מכסים ומקררים 30 דקות עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מבשלים חצי מעגלי גבינת עיזים ב-2 כפות. שמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם שאריות שמן זית וגבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מחלקים ארוגולה וקטעים כתומים בין 8 צלחות; טפטוף עם ויניגרט רימון. למעלה כל סלט עם 3 כדורי גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רימוןרימון
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי