סלט באגנה קאודה
סלט Bagna Cauda עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, שיני שום, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב עם Bagna Cauda Vinaigrette, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda.
הוראות
חותכים את הגזר לאלות דקות באורך 3 אינץ', רסיס (תחילה חתכתי את תשבץ הגזר לאורכים 3 אינץ'; ואז חתכתי כל חתיכה באורך חצי; לבסוף, חתכתי כל חצי לאורכו לחתיכות 1/8 אינץ'.)
באמצעות mandoline, לחתוך את הצנון,לפת, סלק לחצות לתוך העיגולים הדקים ביותר האפשריים הם צריכים להיות שקופים.
תנו למנדולינה לעבוד שוב: תחתכו את הדלעת לתוך הסרטים הדקים ביותר שאפשר. עצור כאשר יש לך 2 כוסות של סרטים.
משוך את כרוב ניצנים לתוך עלים ייתכן שיהיה עליך לקצץ את הגבעול כמו שאתה הולך לעזור העלים נפרדים, וזכור כי העלים נוטים רוח סביב הנבט, אז אתה רוצה למשוך אותם הנבט בצורה unwinding.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הגזרים, צנוניות, לפת, סקווש, כרוב ניצנים, ופטרוזיליה. (השאירו בצד את הסלק עד הסוף; אחרת, הם יכתימו את שאר הירקות.)
מערבבים עם הידיים כדי לפזר את הירקות. אתה צריך 4 עד 6 כוסות של ירקות.
במכתש ועלי (או במעבד מזון מיני או בלנדר), קילו אנשובי, שום, וקמצוץ גדול של מלח כדי להדביק. לאט לאט להכות את מיץ לימון, ואחריו שמן זית, הוספת אותו טיפות כך ההלבשה יש זמן לתחליב. מתבלים לפי הטעם במלח ומוסיפים עוד מיץ לימון או שמן במידת הצורך.
יוצקים חצי ההלבשה על הירקות להתמזג עם הידיים שלך, כך שאתה יכול להפריד את הירקות (הם אוהבים להיאחז אחד בשני).
מערבבים ומערבבים ומערבבים! ואז לטעום ולהתאים תיבול. אם זה טוב, להחליק את הסלק לתוך הסלט (אבל לא ממש לערבב אותם), ולתת את שאר הסלט לפחות 15 דקות לפני ההגשה. ואז לאכול, ולהרגיש מוסרי.