סלט בולגור עם ויניגרט בצל ירוק
סלט בולגור עם ויניגרט בצל ירוק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, עגבניות שזיף, סראנו צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט בולגור עם ויניגרט בצל ירוק, Oyster ו Caramelized בצל מחבת צלוי עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוחים ירוק, ו קשיו ובצל ירוק בולגור (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים בולגור בקערה גדולה, יוצקים 3 כוסות מים רותחים מעל, לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת עד במכרז, על 15 עד 20 דקות.
מסננים היטב, לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר, במידת הצורך. החזירו את הבורגול המבושל לקערה וערבבו את הבצל, העגבניות, הפטרוזיליה, הנענע ו-4 בצלים ירוקים פרוסים.
מניחים את מיץ ליים, דבש, סראנו, ו 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ בבלנדר להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן עד emulsified. אם התערובת נראית עבה מדי, להתמזג כמה כפות של מים קרים, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
להעביר את הסלט למגש טפטוף עם ויניגרט בצל ירוק.