סלט בורגול ים תיכוני
סלט בורגול ים תיכוני לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 9. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. 92 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש בורגול, גבינת פטה, מרק ירקות ומלפפון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, שהוא מרהיב. סלט בורגול ים תיכוני, סלט בורגול ירקות ים תיכוני, ו בורגול ים תיכוני איטי ועדשים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מביאים מרק ובורגול לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהם רכים והמרק כמעט נספג.
מסירים מהאש; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר, ללא כיסוי, עד שהמרק נספג.
בקערה קטנה, לטאטא את השמן, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
בקערת הגשה גדולה שלבו את הבורגול, השעועית, העגבניות, המלפפון והבצל.
מזלפים רוטב; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות סטרלינג מורשת אוסף נאפה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה]()
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
מאוזן ומורכב, שרדונה עמק נאפה שכבות פירות מכמה כרמים באווה, מתחתן עם הבשלות השופעת והנועזת של אמצע העמק עם העושר והעומק של קרנרוס. פרי בהיר וזהוב פותח את האף, מעוגל בתווים של דבש, קרמל, תבלין אפייה וטוסט. כניסה נועזת של לימונים ותפוח בשל מפתחת משקל וצמיגות ככל שהיא מתפתחת דרך הפה. תרומת החבית משאירה רושם שקדים כמעט מתוק לאורך הסיום.