סלט בטטה ובמיה קלוי
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? סלט בטטה ובמיה קלויים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 148 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תרד, זרעי חרדל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה צלוי ובמיה, סלט בטטה Cajun עם במיה מצופה קמח תירס, תירס ופלפלים, ו בטטה, במיה ובמיה. (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את תפוחי האדמה האדומים עם 1 כף שמן זית ולהפיץ אותם בשכבה זוגית. מתבלים במלח ופלפל.
אופים את תפוחי האדמה באמצע התנור במשך כ -30 דקות, או עד שהם משחימים קלות ופשוט במכרז.
על כל אחד 2 גליונות אפייה גדולים, לזרוק חצי תפוחי אדמה מתוקים עם 2 כפות של שמן זית.
מורחים את תפוחי האדמה המתוקים בשכבה זוגית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים את תפוחי האדמה על המדפים העליונים והתחתונים של התנור במשך כ -20 דקות, או עד משחימים קלות ופשוט במכרז; לעבור את הסדינים באמצע הדרך לבישול אפילו.
תן לתפוחי האדמה המתוקים להתקרר.
במחבת גדולה, טוסט זרעי חרדל על חום גבוה בינוני עד שהם מתחילים popping, על 3 דקות.
להעביר את הזרעים לקערה קטנה.
מוסיפים את עלים תרד שטוףהם עדיין יהיו wetto המחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך עם מלקחיים, עד נבול לחלוטין.
להעביר את התרד למסננת להתקרר. בעדינות לסחוט את התרד יבש ולאחר מכן קוצצים גס.
מוסיפים 2 כפות שמן זית וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את במיה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית, מסתובבים כמה פעמים, עד הבמיה הוא השחמה קלות, על 5 דקות.
בקערה גדולה מאוד, לערבב את החומץ עם צלפים ואת 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות של שמן זית; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה האדומים, בטטות, זרעי חרדל, תרד ובמיה וזורקים היטב למעיל.
מעבירים את הסלט למגש ומגישים.